mediátor

Locsmándi Imréné Ibolyának hívnak, közel 45 éve  foglalkozom emberekkel, a másokon való segítés a szenvedélyem. Hivatásos Mediátorként (Érdekegyeztető) dolgozom Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében. (Mediátor nyilvántartási szám: T/002165)

Vallom, hogy minden helyzetre van megoldás és mindent helyzetet meg lehet oldani békésen. Ha egyedül nem megy, egy külső, független személy (mediátor) mindig sokat segít és olyan megoldásokra vezet, ami talán magunktól nem jutott eszünkbe.

Egy válásnál fontos, hogy közös gyermekünk a legkisebb mértékben se sérüljön, fontos, hogy meg tudjon maradni párunkkal a jó viszony, még, ha külön vállnak útjaink akkor is. Ne feledd, A Mediátor segítséget nyújthat!

Egy kapcsolati válságon szinte mindenki átesik, viszont segítség nélkül gyakran egy olyan kapcsolat megszakítása mellett döntünk, ami még menthető lenne, de sajnos erre már akkor jövünk rá, amikor a helyzet visszafordíthatatlan. Vagy egy olyan kapcsolatot tartunk fent, ami már nem a boldogságunkat szolgálja. A Mediátor segítséget nyújthat!

Teljes titoktartás mellett biztosítom a legjobb megoldásra való rávezetést.

Segítek párkapcsolati és válási krízisekben, gyermekelhelyezésben, párkapcsolati problémákban, ha problémád van az anyósoddal, ha a pénz áll a boldogságod útjába, ha nem találod a párod,ha nem érzi jól magad a gyermeked az iskolában, óvodában, ha munkahelyi konfliktus gyötör, ha nem jössz ki a főnököddel . Amennyiben te is ilyen helyzetben van keress bizalommal. Mediátorként segítséget nyújtok!

Mediátorként várom cégek jelentkezését, akik fontosnak tartják, hogy a kollégák közötti nézeteltérések megoldódjanak. Segítek a hétköznapokban, illetve szívesen tartok mediációs ülést csapatépítők alkalmával is.

Fontosnak tartom a fejlődést, ezért folyamatosan képzem magam, ezzel is segítve a problémád megoldását.

Hiszem és vallom, hogy:
– minden helyzetre van megoldás
– ez nem bíróság, ez önkéntes választás
– hozzám nem mindenki jön, csak az aki jobbá akarja tenni az életét
– élni lehet boldogtalan kapcsolatban is, csak nem érdemes.

Ne feledd, A Mediátor segítséget nyújthat!

A tanácsom minden kedves Ügyfelemnek:
“Kérdezz, hogy a válasz megérkezzen. Válaszolj, hogy a beszélgetés elkezdődjön. Várd a legjobbat, hogy a probléma megoldódjon. Szeress, mert a szeretet hidat épít a lehetetlennek tűnő dolgok megoldása felett.” (A Te Mediátorod)

Tovább a mediációkra!