Ti mondtátok,ügyfelek visszajelzése

Remélem, hogy az oldalam elolvasása után azon gondolkozol, hogy neked mediátorra van-e szükséged. Ne aggódj, segítek megtalálni a helyes választ. Olvasd el a következő kérdéseket figyelmesen és válaszolj magadban őszintén. Fontos, hogy tényleg őszinte tudj lenni, mivel a probléma megoldásának első lépése, hogy ki merjük mondani, fel merjük vállalni, hogy valóban egy probléma van az életünkben, amit meg szeretnénk oldani.

1. Segítsen valaki, nem tudjuk megbeszélni a problémáinkat a párommal, kollégámmal.
2. Én és a férjem szinte soha nem beszélgetünk, ha problémánk van, azt sem osztjuk meg egymással.
3. Én mindent megtettem érte, mindent megadtam neki. Hogyan jutottunk el ezidáig?
4. A párod nélkül töltöd a szabadidőd nagy részét?
5. Úgy érzed, hogy gyakran megaláz a párod/kollégád? Esetleg levegőnek néz?
6. Úgy érzed néha, hogy nem szeret a párod?
7. Csinál olyat a párod, amitől elviselhetetlennek gondolod a kapcsolatotokat?
8. Volt már fizikai erőszak a kapcsolatotokban?
9. Ha nem lennétek együtt, valami fontos veszne el az életedből?
10. Állandó támadásnak vagy kitéve a munkahelyeden?
11. Gyermeked rosszkedvűen megy az iskolába, óvodába? Úgy érzed, hogy állandóan szorong?

Magadra ismersz? Ha azonosulsz bármelyik kijelentéssel vagy a kérdésre igennel felelsz akkor keress meg! Már csak egy telefon vagy e-mail üzenet választ el attól, hogy boldog és sikeres légy. Ne várj arra, hogy más hozza helyre a kapcsolatodat, keress még ma bizalommal.

Hívj Bizalommal! +36 20 481 0755

Akiken már segítettem:

Gábor és Gabriella jött el hozzám, hogy segítsek kideríteni, hogy a párkapcsolatuk miért nem működik olyan jól, mint pár hónappal ezelőtt. Segítettem tisztázni a helyzetet, azóta rendbe jött a kapcsolatuk, amiért a mai napig hálásak.
Röviden leírnám a történetet:
A házaspárnak kislánya született, melynek nagyon örültek. Csak a kislány létezett Gabriella számára, minden mozdulatát leste, babusgatta a férjének csak az utasításokat osztogatta. Így: „fuss el pelenkáért, vedd fel a gyereket, ne hogy sírjon stb.” A picire fordított idő meglátszott az anyukán is, mivel nem járt olyan gyakran fodrászhoz, nem sminkelte magát, kopott ruhában volt otthon. Gábor az apuka máshol kezdte el keresni a boldogságot. Mediáció közben Gabriella rádöbbent, hogy vissza kell szerezni női státuszát, mert különben csak az anyai szerepe marad meg. Ez a státusz viszont teljesen tönkreteheti a kapcsolatukat.
Endre írta nekem Győrből: Köszönöm a segítséget amit a mediáción kaptam, rendeződött a kamasz fiammal a kapcsolatom, azóta jól megértjük egymást, ha tehetjük együtt megyünk teniszezni.
Egy nagymama írta Nyúlról: A lányom nem vált el, a vejemmel kiegyensúlyozott lett a kapcsolata, miután a nézeteltérésüket tisztázni tudták, nagyon köszönöm a segítséget.
Kata 28 éves győri lakos a következő köszönő levelet írta nekem: Szeptemberben jártam Önnél, komoly problémáim voltak az életem minden területén, elveszítettem a munkám, megromlott a párkapcsolatom és a családom többi tagjával sem volt felhőtlen a viszonyom. Az első mediációs beszélgetésre édesanyámmal érkeztem, az ezt követő alkalomra a párom kísért el. Az egyértelmű volt, hogy mindketten a kapcsolatunk megjavítása mellett tették le a voksukat. Szerencsére pár alkalom után az életünk jó irányt vett és mostanra teljesen megjavult. Két héttel ezelőtt a párom megkérte a kezem.Az esküvőt nyárra tervezzük. Köszönöm az Ön által nyújtott segítséget.
Idézet Anna és Feri leveléből: Párként, de magányosan érkeztünk Ibolyához. Ferinek már volt egy korábbi házassága és egy gyermeke. Lizát mindketten nagyon szeretjük, de állandó feszültség volt közöttünk, az ex-feleség áskálódása miatt. Lizát egyértelműen ellenünk nevelték. Mára sikerült a rendezni a kapcsolatunkat. Örökre hálasak vagyunk érte.
Gabi, 38 éves győri anyuka a következőt írta: A kisfiam iskolás, 9 éves, sajnos egy ideje észrevettem rajta, hogy nincs jól lelkileg. Bármennyire kérdezgettem, sajnos nem tudtam meg, hogy mi a rosszkedve oka. Pár hónapja ketten érkeztünk Ibolyához. Az iroda környezete barátságos,meleg. A kisfiam, Dani azonnal megnyílt. Sikerült kideríteni, hogy egy osztálytársával való konfliktus bántja. Szerencsére pár hét alatt sikerült rendezni a problémát. Köszönet érte.
Alíz és Tamás kedves szavaiból részlet: Sikerült rendezni a kapcsolatunkat, soha többé nem állhat közénk a pénz. Mostantól mindent megbeszélünk. Nem számít, hogy ki keres többet, az a fontos, hogy közösen meg tudjuk oldani a problémáinkat.
Nóri írta: Az interneten hallottam Ibolyáról, az anyósom mérgezte meg kapcsolatunkat. Egy háztartásban éltünk a párom szüleimmel és az anyósom mindenbe beleszólt, mindenről volt véleménye, amit egyre nehezebben viseltem. A másik oldalon, viszont sokat segítettek a gyermekünk felügyeletében. Tudtam, hogy a páromat nem állíthatom olyan helyzet elé, hogy válasszon az anyukája és én közöttem. Mára megoldódtak a problémák, újra jó a kapcsolat közöttünk.
Tamástól érkezett: A munkahelyemen pár hónapja új kollégát kapott a csapat. Éván már kezdetben láttuk, hogy nem lesz könnyű vele együtt dolgozni. Bár szakmailag először látható volt, hogy nagy tudású, de mindez ellenére a stílusa nem volt számunkra megszokott. Ibolya többször ellátogatott hozzánk, szerencsére pár alkalom után sikerült tisztázni a problémákat. Ma már nem csak kollégák, hanem sporttársak is vagyunk.