Árak

Árak:

1. Mediáció ár: 17.000,-Ft / óra (60 perc)

2. Válási mediáció ár 17.000,-Ft / óra (60 perc), Válási keresetlevél és mediációs megállapodás elkészítése a Bíróság részére 30.000 Ft/dokumentum.

3. Egyéni mediáció ár 17.000,-Ft / óra (60 perc), amennyiben a párod nem szeretne veled eljönni, vagy úgy érzed, hogy magadon kell dolgozni, hogy a kapcsolatod újra a régi legyen, hogy újra sikeres legyél a munkahelyeden, hogy szakítás után vissza találj önmagadhoz, hogy újra párt találj, vagy a lelked újra békére találjon. Ebben az esetben lehetőség van egyéni mediációra is.

Csomagajánlatok gyermek vendégeim részére:

1. Kis Vuk csomag ár: 3-7 éves gyermekek és szülei részére ajánlom az 1 órás beszélgetést. Játékos formában feltárjuk a probléma okát, és dolgozunk a megoldáson, szituációs gyakorlatok a kezelés részét képezik. A csomag ára: 17.000 Ft.

2. Nagy Vuk csomag ár: 8-14 éves gyermekek és szülei részére ajánlom. A probléma feltérképezése és megoldásán 2 órán keresztül dolgozunk. A kezelés során játékos módszereket alkalmazok. A csomag ára: 34.000 Ft.

Csomagajánlatok cégek részére:
Árak egyedi megbeszélés alapján.

Business csomag: heti egyszeri kis csoportos foglalkozás (maximum 8 fő) a munkahelyi konfliktusok megoldása érdekében, a csapaton belül felgyülemlett stressz és a kollégák közötti nézeteltérések megoldása a mediáció fő célja, amelyet megbeszélés függvényében a cég telephelyén vagy egy külső helyszínen tartok. Cél, hogy a nézeteltérés okát közösen megtaláljuk és együtt megtaláljuk a közös álláspontokat.

Csapatépítő csomag: csapatépítő tréningeken ajánlom az alábbi programot. A kezelés kis csoportos és nagyobb csoportos jellegű is lehet, ez egyéni megbeszélés alapján kerül meghatározásra. A program célja a napi konfliktusok feltárása és megoldása, a munkahelyen bennünk maradt feszültségek levezetése. A cél, hogy a program végére az álláspontok közeledjenek egymáshoz.

Már csak egy telefon vagy e-mail üzenet választ el attól, hogy boldog legyél a párkapcsolatodban,sikeres és együttműködő a munkahelyeden, illetve, gyermeked újra felszabadult legyen. Ne várj arra, hogy más hozza helyre a kapcsolatodat, keress még ma bizalommal.

Ha problémád van akkor általánosságban elmondható, hogy mivel a probléma valószínűleg korábbra nyúlik vissza, így a megoldás sem biztos, hogy azonnal jön.

Minden esetben feltárjuk a probléma okát közöttetek, együtt elemezzük és meghallgatjuk a másik fél álláspontját és elkezdünk dolgozni a megoldáson. Fontos, hogy minden esetben oldjuk a felgyülemlett stresszt, hogy higgadtan tudj a másik emberhez viszonyulni.

A mediáció után minden esetben telefonon és e-mailben is felkövetem, hogy mennyire sikerült a problémát megoldani.