Oldjuk meg együtt csomag | Árak

Már csak egy telefon vagy e-mail üzenet választ el attól, hogy boldog legyél a párkapcsolatodban,sikeres és együttműködő a munkahelyeden, illetve, gyermeked újra felszabadult legyen. Ne várj arra, hogy más hozza helyre a kapcsolatodat, keress még ma bizalommal.

Ha problémád van akkor az alábbi csomagokból választhatsz:

1. Megoldjuk csomag: akkor válaszd, ha 1 óra alatt meg szeretnéd tudni, hogy mi a probléma oka közöttetek, ha szeretnéd, hogy együtt elemezzük a problémát, hogy együtt meghallgassuk a másik fél álláspontját, feltárjuk a lehetőségeket a megoldásra, és kezdjünk el együtt dolgozni a megoldáson. A csomag ára 9000 Ft.

2. Újra együtt csomag: akkor válaszd, ha lehetőséged van 2 órán dolgozni a probléma megoldásán, a probléma okának feltárásán, a probléma elemzésén, és meg szeretnéd hallgatni a másik álláspontját okát,és elkezdjük a lehetőségekről beszélni, dolgozni a megoldáson stresszoldással egybekötve. A csomag ára: 18.000 Ft.

3. Boldogság csomag: akkor válaszd, ha akár 3 órát is rászánsz a boldogságodra, a probléma feltárására, a probléma okainak megfejtésére, a másik fél álláspontjának meghallgatására, a lehetőségek feltárására a probléma megoldását illetően, egybekötve stresszoldással. A felkövetés a kezelés után telefonon és e-mailben biztosított. A csomag ára 27.000 Ft.

4. Örökre párban csomag: akkor válaszd, ha valóban örökre boldog akarsz lenni és rászánnál már az első kezelés alkalmával 4 órát, hogy megtudjad a probléma okát, hogy mit gondol a másik fél,hogy milyen lehetőségek vannak a megoldásra, természetesen stresszoldással, felkövetéssel egybekötve e-mailben és telefonon keresztül. ( a mediátor a kezelés után kétszer ingyenesen hívható (15 perc/hívás maximálisan). A csomag ára 36.000 Ft.

5. Válási mediáció 9.000,-Ft / óra, Válási keresetlevél és mediációs megállapodás elkészítése a Bíróság részére 20.000 Ft/dokumentum.

Csomagajánlatok gyermek vendégeim részére:

1. Kis Vuk csomag: 3-7 éves gyermekek és szülei részére ajánlom az 1 órás beszélgetést. Játékos formában feltárjuk a probléma okát, és dolgozunk a megoldáson, szituációs gyakorlatok a kezelés részét képezik. A csomag ára: 9000 Ft.

2. Nagy Vuk csomag: 8-14 éves gyermekek és szülei részére ajánlom. A probléma feltérképezése és megoldásán 2 órán keresztül dolgozunk. A kezelés során játékos módszereket alkalmazok. A csomag ára: 18.000 Ft.

Csomagajánlatok cégek részére:
Egyedi megbeszélés és árajánlat alapján.

Business csomag: heti egyszeri kis csoportos foglalkozás (maximum 8 fő) a munkahelyi konfliktusok megoldása érdekében, a csapaton belül felgyülemlett stressz és a kollégák közötti nézeteltérések megoldása a mediáció fő célja, amelyet megbeszélés függvényében a cég telephelyén vagy egy külső helyszínen tartok. Cél, hogy a nézeteltérés okát közösen megtaláljuk és együtt megtaláljuk a közös álláspontokat.

Csapatépítő csomag: csapatépítő tréningeken ajánlom az alábbi programot. A kezelés kis csoportos és nagyobb csoportos jellegű is lehet, ez egyéni megbeszélés alapján kerül meghatározásra. A program célja a napi konfliktusok feltárása és megoldása, a munkahelyen bennünk maradt feszültségek levezetése. A cél, hogy a program végére az álláspontok közeledjenek egymáshoz.